2015 m. kovo 9 d., pirmadienis

Gėlės ir ne tik..

Kažkas kasdien meldžiasi, kažkas (gaila, bet ne aš) kasdien sportuoja. Kažkas - kasdien mezga. Esu iš tų paskutiniųjų kažko - kasdien pamezgu bent po eilę, jei neišeina daugiau. Savotiška savidisciplina. Na, o mezgant kyla visokių gerų ir šiaip minčių. Pirmiausia apie tas - šiaip: 
Namų duris gali užsirakint trimis spynomis, užsidaryt langus - bet nuo rinkimų - niekaip nepabėgsi..Šiandienos aktualijos - ką tik pasibaigę (kai kam) rinkimai. Mano Jonavoje išsirinkom socialdemokratus. Anų turėsime (ir turėjome) ir merą, ir didžiąją dalį tarybos. Kaune pliekiasi milicininkas su patriotu, Vilniuje , Klaipėdoje irgi - kovos, o jonaviečiai išsirinko iš karto. Kame tos sėkmės paslaptis? Spėčiau, kad šalia gerų darbų, vaisinga rinkiminė kampanija - kad jau sėjo socialdemokratai sėklą, tai žiūrėsim, koks bus derlius.

 Keletas žiedelių matomi jau dabar - keli išsirinktieji dirba savivaldybės įstaigose. Ką jie darys? Nesugalvos, tikiuosi, užleist vietoj savęs neišrinkto partiečio? Nes rinkėjams būtų kaip ir nesmagu, kaip tam Žemaitės, atrodo, ? apsakyme, kur vietoj mergelės mamelė save iškišt už nuotaką susimanius buvo.

Na, kaip bebūtų, sėklos yra dalykas geras, (ir ne taip svarbu net, išdygs pinavija, ar socialdemokratijos žiedai), pavaikščiojau aplink savo rūtų darželius, pasiregėjau vizijas, kur ten jas sėt reiktų, dirvonėliai dar pilkšvi, liūdni, tai tam kūrybiniam polėkiui neišsivedėjus, naują mezginį susidėliojau - maži vaikiukai auga be galo greit, nuo mano dabar jau septynmetės leliukiškų laikų liko keletas kamuoliukų kūdikiškai mielų spalvų merino vilnos -iš jų noriu numegzt megztinėlį pavasariui (labai tikiuosi,šiam..)

 Na o vyresniąjai padirbau baktusą - naudojau Drops fabel 912 spalvą, o kad tą šokoladą dar šiek tiek paskanint - iterpiau razinų - Regia likučių nuo saviškio baktuso (taip, taip-kartais ir sau ka nors nusimezgu - po kiekvieno vaikiško dalyko vis žadu, kad jau dabar viską megsiu tik sau vienai - nes vakai greit auga, mezginiai tie trumpam, ardyt nemėgstu, kad permezginėt, o ir siūlų visokių naujų pabandyt norisi, bet..)
Čia maniškis:
Žiūriu foto - vaikučiui ramios, nevaikiskos spalvos, o mama kad jau nusispalvino :) Tai va - vaikučio derinta prie kepurės, o kepurė derinta prie megztinio - čia jos pačios už(si)sakymas toks buvo..


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą