2015 m. kovo 22 d., sekmadienis

Avietiniai planai


Dažnokai, turėdama laiko, panaršau po Ravelry svetainę. Žaviuosi mezgėjomis, kurios sau prisimezga krūvas drabužių, kurie ir tarpusavy dera, ir atlikti tvarkingai, ir apdaila tobula. Visada akį labiau traukia suaugėliški, moteriški mezginiai, kai pati labiau mezgu vaikams, nors su kiekvienu baigiamu megztiniu, šaliku ar kojinėmis sau žadu, kad jau po šio tai pulsiu apmezginėt save, mieląją. Bet.. Vis tas mezginys sau atsideda tolimesnei ateičiai.

Kodėl taip gaunasi?.. Kodėl - ne tik mezgant, bet ir šiaip-kasdieniame gyvenime - neretai išeina pamiršti save, savo antrą pusę, o į pirmą planą patenka vaikai.. ?  Ir remontuojantis, ir blynus kepant - pirmiausia žiūrim jų poreikių ir norų, o savi atsiduria neprioritetinių sąraše.. Ar tas taip jau gerai?

 Vieno neprotingo meilės sau priepuolio metu nusipirkau nemažai vnt. medvilnės. Be galo patiko spalva.
 
Manau, kad tos spalvos užteks ir man, ir mano mergaitėms bent dviems, nes trečioji - paauglė -  ružavos-avietinės nemyli. Ir - suprantu, kad medvilnę megzt man nelabai smagu, bet-kad jau pradėjau, tai niekur nesidėsiu, noriu paprastos bliuzeles, viršuje turėtų būt kiauraraštis. Taigi-kaip sakoma-gera ar nelabai-pradžia - ne pusė, bet vis šioks toks darbas, o kad jau ir į čia įdėjau, tai jausiu pareigą ir iki pergalingo mezginio galo gal pavyks.  Kada nors.. :)
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą