2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Ant nosies - pavasaris..

Turiu tokį įprotį - ryte permetu kelis internetinius portalus, kas naujo, gero ar blogo nutiko. Šiandien į akis krito orų prognozė -  pavasaris, pasirodo, nedžiugins. Nukabinau nosį, juolab ir už lango - balta balta kur dairais. Perskaičiau pirmus tris sakinius - pasirodo, kalba eina tik apie pirmą kovo savaitę. Na, eilinį kartą pasijuokiau pati iš savęs, kad pasimoviau už skambios antraštės, žiūriu, net ir komentarų cieli trylika kaba, na, manau sau - va, bendraminčių kiek - įlindau  ir ten -  negaliu nepasidalint, gaila, autorystės nežinau - padėkočiau žmogui už puikų jumoro jausmą ir gero juoko dozę iš pat ryto:


''Debesys taškysis, spjaudysis krituliais, šokiruojanti temperatūra kris žemyn ir kovo pradžioje sieks baisius, galingus minus 3 laipnsius naktį. O kur dar snygius, pūgis, šlapius!!! Prognozuojama baisiai šiurpinanti kaitri vasarą, gyventojams patariama nekišti nosies laukan, nes grėsmingai didelė grėsmė susirgti kasdieniu, įvairių rūšių vėžiu, gripais, bakterijomis ir dar gali rusai užpulti.''
Čia iš delfio rašinėlio apie orą komentarų skilties.
Pradžiai net susimąsčiau, kaip su autoriaus teisėmis, ale jei delfis iš komentarų ar forumų straipsnius surezga, tai gal anoniminius pamąstymus galima cituot?
Mano palangių gyventojai nublūdo, susisuko jiems matyt žalios galvelės nuo tų permainų, kalėdinis kaktusas (Plokštenis, (lot. Schlumbergera truncata)) antrą kartą pražydo, sumąstė, kad anas yr velykinis.
 Jo vaikas iš paskos - irgi žiedelius krauna..
Nesiskundžia ir kiti augalynai, neskaito oro prognozių, tai nesigąsdina, pavasario laukimu džiaugiasi ir tiek. Draugiškai sudygo paprikos.
Ir smagiai šakneles personaliniuose šiltnamiukuose auginasi pelargonijos.
Vaizdelis palangių, aišku, šiaip sau, bet dūšia džiaugiasi.
To visiems ir linkiu :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą